CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 14, 2009

Mini Kek..



Semalam Wawa ada belikan cupcake untuk adik Wawa yang paling keci. Siti Nurul Aiman nama dia. Wawa panggil dia Aiman. Suma orang ingat adik Wawa lelaki. Tapi sebenarnya pompuan. Hehehe. Abah suka sangat nama tu sebab dia kata nama lecturer dia masa kat UIA dulu. Dia nak adik pun pandai cam lecturer dia. Hahaha..boleh la.

Actually cupcake ni Wawa order dari kakak kat ofis Wawa. Kak Fara Shafiza nama dia. Yang lagi bestnya, Wawa 1st customer dia yang order cupcake. Dia baru je belajar buat cupcake ni. Tapi sedap. Tak muak and tak manis pun. And dia boleh buat macam2 corak as request. So, sebagai 'menyaport' usaha dia blaja buat cupcake ni, Wawa pun order la 2 kotak cupcake (1 kotak ada 16 kek).

Wawa gak request tuk letak gambar Barbie kat cupcake tu sebab adik Wawa peminat fanatik Barbie. Biasa la budak kecik lagi. Baru darjah 4 tapi badan cam budak darjah 6. Compuse2. Wawa order dua sebab kebetulan bestfriend adik pun sama tarikh lahir ngan adik. And dua2 pun peminat Barbie.

So, tgk la ek gambar2 cupcake yang Wawa dapat semalam. sangat comelll!!! (nanti nak belaja buat ngan kak fara la. Hehehe)

*sory ek. gambar tak bape cantik sebab amik guna kamera handfon. Huhuhu


4 comments:

Adult Collection

nice blog..

This is Mine

*nak tambah lagi cerita*

cupcake dibeli kerna kaklong telah terlupa birthday adiknya...
[ko mmg kaklong!! :P]

kemudian, beliau telah meng'kaver' kesilapan beliau dgn mengatakan bhawa tuan empunya dri pon x ingat besday sniri...

tapi telah dibangkang oleh sepupunya-yg-chumel-lg-baek hati...
"sudah la kaklong, dh lupa tue ngaku je la... kaver plak...'

oh ya, sepupunya-yg-chumel-lg-baek hati itu tidak memberikan apa2 kepada aiman... dia cuma membuat sebiji buttercake untuk si kecil chumel itu...

-the end-

oh ya... crita diatas adalah benar dan bukannya rekaan....

miahahahahahah~

habeslah aku kena hambat ngan kaklong pasnie...
heee~
*peace kaklong!!!*

:D

Wawa

Adult Collection:
Thank u thank u. :)

Farah (Bdk Kucing):
Wei...ko saje mengkantoikan kaklong ek. Nak kene neh. Nanti la...

Oasis

Nak jugak!