CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 26, 2009

Sambungan Nukilan Semalam...




Huhuhu...sedihnya Wawa rasa hari ni.

Orang istimewa yang Wawa cerita semalam sepatutnya balik Semenanjung (tuk sekejap je) hari ni.

Tapi tetiba pulak flight yang sepatutnya dia naik tu dah penuh (maksudnya tiket dah abis la).

Sedihnyaaaa...dah plan nak jumpa sesama hari ni (sebab nanti dia nak kena ke tempat lain plak, ada hal).

So, dia akan balik esok. Harap-harap (Wawa berdoa ni), esok takda apa2 la lagi dugaan. And hope esok Wawa dapat la jumpa dia.

Sangat rinduuu...

Dah la setahun hanya beberapa kali je dapat jumpa (tu pun kadang2 setahun sekali je).

Emmm....takpe lah. Sekurang2nya esok dia akan balik jugak (walaupun rasa jam ni rasa cam bertahun2 *parah dah ni*).

Ok lah. Doakan Wawa ngan Dia dapat bertemu ek...

Wawa nak balik dah ni. Penat sangat banyak keje arini. Time ni la dapat curik2 update blog jap.

Salammmm....

5 comments:

Oasis

susah2 sangat...suh jer dia pindah sini. Baru la senang nak jumpa...hehe

Wawa

Oasis:

Hahaha...kalau senang nak pindah, takpe gak.

Tapi keje dia tu mmg susah skit nak tukar. Kalau pas tiga tahun, boleh la.

Huhuhuhu...giler rindu nih.

Oasis

Sanggup tunggu 3 tahun? hahaha

~NurKasih~

Salam wawa..
Rindu itu menyiksakan ek..tapi Rindu2 la best.. wangiii je.. cian wawa x dpt jumpa org yg dirindui.. sabar ya.. InsyaAllah x kemana.. jumpa gak 1 ari nanti.. A.. kalau jumpa si dia jgn lupa wat brownies & chicken pie tu.. btw nanti akak email rcp tu ya..arini akak post rcp carrot cake..cuba la..sedap gak tu..

Wawa

Oasis:

Huhuhu...mmg la tak boleh tp kita kene la paham keje dia. Insyallah kalau Allah dah tentukan jodoh ngan dia, satu hari nanti mesti dekat ngan dia. Hehehe...

Kak As:

Betul tu kak. Memang seksa sangat. Saya rasa akak pun mesti cam tu gak. Rindukan family kat Malaysia ni. Akak lagi la jauh. Huhuhu.

Hehehe...thank ee kak. Nanti saya cuba carrot cake tu. Tu favorite saya. Tapi si dia tak suka carrot cake kot.