CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 19, 2009

PUTRAJAYA INTERNATIONAL DRAGON BOAT RACE 2009 (IDBF)




Emm...rasa2nya dah lama tak update blog. Thanks to Oasis sebab remind kan Wawa tuk update blog. Actually since 2 month being busy with my dragon boat training. Seriously sangat penat sebab dah target tuk bawak balik sesuatu selepas pertandingan IDBF ni (medal la). But still, very happy with what i'm doing. Seronok sangat dapat involve tuk kejohanan ni.

Ni 1st Putrajaya International Dragon Boat Race yang Wawa masuk, and race ni juga pertama kali diadakan kat Putrajaya (very proud being Putrajayans...wahahahah...cam betul je pe yang Wawa kata ni). Sebelum ni banyak buat dekat Penang.

Dalam race ni ada beberapa negara yang bertanding antaranya Indonesia, China, Singapore, Great Britain and of course...Malaysia). Sebab game ni adalah game International and julung2 kali diadakan di Putrajaya, so banyaklah shot menarik yang Wawa dapat.

So...enjoyyy...




Medal yang Wawa menangi (5 medal : 2 emas, 1 Perak, 2 Gangsa - bersama Perbadanan Putrajaya)
(4 medal emas - bersama Kelab Tasik Putrajaya)

Ni medal yang paling Wawa sayang sekali. Akan simpan sepanjang hayat. Hehehehe






Ni sebelum bertolak ke starting.


Sebelum turun ke boat

Ni team lelaki





Ni logo kami

Tan Sri Presiden sangat bangga dengan team kitorang sebab dah mengharumkan nama Perbadanan Putrajaya


Bergambar kenangan bersama pesaing kami, DBKL. Alhamdulillah team Wawa dapat 1st.


Hingga ke awan biru sebab gembira punya pasal. hahahah

Cuba teka mana Wawa. Penat ooo game dari hari Jumaat sampai Ahad. Setiap hari ada game non stop. Gile ah.

Muka penat. Ni nak kene turun boat lagi sebab ada game seterusnya. But still happy with what i'm doing. hehehe





3 comments:

This is Mine

dah GELAP....
mcm teling~

muahahahahahaha~

:P

***larikkkkkkk~

Oasis

Wahhh...Tahniah Wawa. Bz mcm mn pun, kesihatan jgn dilupakan.

Teruja juga tgk perahu yg hebat2 tue.

Wawa

This is Mine :

Teling pun kakak awak gak. so...awk pun teling gak la. Hahahaha

Oasis :

Huhuhuhu...tu la pasal. Sebab minat punya pasal...redah je. alhamdulillah tak sakit walaupun pas game. hehehe

Nanti bebila ada game perahu lagi, datang la tgk camne kitorg men ek.