CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 22, 2009

Karnival Sukan Air KBS




Emmm...arini Wawa nak citer ape ek??

K...Wawa nak citer pasal Karnival Sukan Air KBS plak la.

Acara ni berlangsung selama 3 hari bermula 12 Jun samapi 14 Jun 2009.

Karnival Sukan Air KBS ni pun julung2 kali diadakan kat Putrajaya and Wawa dengar event ni akan dijadikan sebagai acara tahunan Putrajaya.

Masa event di berlangsung, bukan je game Perahu Panjang dipertandingkan tapi ada gak game Kayak, Slalom (Kayak gak tapi len punye stail), Kayak Polo, Rowing ngan Waterski.

Tak la semeriah event IDBF tu tapi ok la. Acara ni tawarkan hadiah berupa medal ngan wang tunai.

Alhamdulillah team Wawa dapat meneruskan kemenangan seperti game IDBF aritu walaupun game perahu hanya ada 1 acara je. Team Wawa dapat kalahkan team PDRM masa acara ni. Sronok gile sbb masa IDBF minggu lepas, PDRM tempat kedua n Team PJC (Team Wawa la) tempat ke 3. Tapi kali ni kitorang cantas PDRM plak. Hehehehe

So, ni je la beberapa aksi yang dapat diambil masa game minggu lepas.

Enjoyyy!!!


Ni la Putri-Putri Harapan Perbadanan Putrajaya. Yang kat tengah tu Coach.

Ni Medal kemenangan (ni Wawa punye). Duit menang plak dapat RM400.00 je. Huhuhu


Warmup sebelum turun boat. Kalau tak, cramp.


Posing sebelum turun boat pun wajib gak. Hehehehe

Muka penant tapi still leh senyum ngan menarik masa amik gambar.

Ni la jurugambar kitorang tuk hari tu. Irffan nama dia.


Ni pas abis penyampaian hadiah. Kitorang nak berangkat pulang. Penat wooo...


Ni bergambar kenangan ngan member. Mamat ni Navy. Bestfren dia plak is someone special for me (Navy gak). Huhuhuhu...miss him sooo much(bukan mamat dibawah ni ek). Saje je nak amik gambar ngan Giant ni sbb nak tunjuk kat mamat tu. Biar dia jelous. hehehehe

Posing time!!!
Wawa ngan kawan2 memang suke ambik gambar. Pantang ada kamera. Hehehe

Ha...ni plak masa penyampaian hadiah. Coach soh wa lead tuk amik hadiah tu. hehehehe. Suke suke. Kitaorang dapat 2nd place.


Post Mortem selepas game. Buat kat grandstand je.






2 comments:

Oasis

Patut la wawa jarang upload blog. Rupanya2 ngah sibuk ngan aktiviti rekreasi dia. Tahniah wawa dapat medal tue...maju sukan utk PPJ. Hehe

Wawa

Oasis :

Hahaha...tu la pasal. Ni baru la dapat relex skit. Yup...maju lah sukan tuk PPj n doa2 kan la ek kitorang dapat bajet gi Indonesia tuk berentap kat sana plak. hehehehehe