CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 17, 2009

Pesta Sukan Air Putrajaya 2009

Ari Ahad lepas (15 Februari)...
Sonoknye dapat men perahu ari tu...

Nak tau kenapa???
Sebab team aku menang tuk acara Agensi ari tu...


Yang bestnye...team kitorang satu2nye yang ada pompuan...n masuk final plak tuh...


Macam2 acara ada macam tarik tali perahu...pukul bantal...timbang bola takraw n macam2 lagi la...


Tapi acara yang paling famous ari tu tentula...PERAHU PANJANG!!! (*dalam bahasa inggerisnye...Dragon Boat...ala, boat yang ada kepala naga tuh...tapi kali ni kepala naga tak pasang sbb tak sempat)


So...nak memudahkan cite...ni aku attach gambar...
*Ni masa nak starting...sume tengah nak masuk dalam perahu. Ingat senang? Kalau tak pandai control badan leh jatuh dalam tasik wooo...
Ha...ni la puteri2 tuk team kitorang...amacam..cun tak???

Ni la bentuk perahu panjang tu...kayuh kene sama...kalau tak...HANCUSSS

*Ni masa nak gi ke starting point

Ni masa amik hadiah ngan sesi bergambar ngan Tan Sri Samsudin Othman. Kalau korang tak kenal sape Tan Sri samsudin...memang korang bukan warga Malaysia la...

Orite...sampai sini dulu wat masa ni...

Nanti aku update lagi

*sebenornya banyak lagi gambar yang belum dapat....

3 comments:

This is Mine

keling ar minah nie...

dh ar x kejut ak...

menci!!!

=(

Wawa

This is Mine:

Huhuhu..adiku sayang...
Sory sory...
Tak sengaja ar...
Kaklong dah terlambat masa tu...
Lagipun tgk ko sedang lena dibuai mimpi...
Segan la nak kejutkan...
Mana la tau masa tu ko tengah jumpa ngan PRINCe CharMing ke kan...heheheh
Nanti bila kaklong ada game lagi...kaklong bawak ek.
Dengan syarat...kalau kaklong kejut...mesti bangun!!!

This is Mine

mengong lu~

slame rine kalau ko kejut ak mmg bgn kot..

kalau ak x bgn tue maknenye ak tdo mati + kerja yg maha byk + letih tahap dewa sipot ko tau??

ishk!!

xmo ak ikot ko..

keso hati oke??

x kose ak..

huhu~

ngadu kat skandal ar ginieh..

mnuehehehehe~